Sosyal Medya İçerik Yönetimi

Sosyal Medya İçerik Yönetimi

Bizler Dijital Pazarlama ve Reklamcılık Uzmanlarıyız

İhtiyacınız olan dijital pazarlama ve dijital reklamcılık çözümlerini sunuyoruz

Sosyalink Digital Agency, şirketlerin/markaların sosyal medya hesaplarının içerik yönetimini üstlenerek hedef kitleleriyle düzenli iletişim ve bağ kurmalarını sağlar.

Bu kapsamda, şirketler/markalar için içerik stratejisi geliştirir, şirket/marka temsilcileri ile güçlü bir işbirliği ile etkili içerikler geliştirir ve ilgili hesaplarda yayınlanır.

Sosyalink Digital Agency, şirket ya da markalar için bir ya da birden fazla sosyal medya hesap yönetimini sağlayabilir.

Facebook: Şirket ve marka için özel sayfa oluşturulur ya da mevcut sayfalar revize edilerek kurumsal bir kimliğe uygun olarak yönetilir. Profesyonel bir grafik altyapı oluşturulur ve Facebook standartlarına uygun bir içerik yönetimi gerçekleştirilir.

Twitter: Şirket ve marka için özel hesap oluşturulur ya da mevcut hesap revize edilerek kurumsal bir kimliğe uygun olarak yönetilir. Profesyonel bir grafik altyapı oluşturulur ve Twitter standartlarına uygun bir içerik yönetimi gerçekleştirilir.

Instagram: Şirket ve marka için özel hesap oluşturulur ya da mevcut hesap revize edilerek kurumsal bir kimliğe uygun olarak yönetilir. Profesyonel bir grafik altyapı oluşturulur ve Facebook standartlarına uygun bir içerik yönetimi gerçekleştirilir.

Linkedin: Şirket ya da marka Linkedin Şirket Sayfasının yönetimi gerçekleştirilir. Şirket için Şirket Sayfası oluşturulur ya da mevcut Şirket Sayfası revize edilerek içerik yönetimi sağlanır.

Blog: Şirket ya da marka için özel bir blog sayfası oluşturulur ya da mevcut blog sayfası revize edilerek profesyonel/kurumsal bir yapıya kavuşturulur. Blog yönetimi için içerik stratejisi geliştirilir ve şirketin/markanın ürün ve hizmetlerinin blog teknolojisine uygun biçimde hedef kitleye ulaşması sağlanır.

Youtube Kanal Yönetimi: Şirket ya da marka için özel Youtube kanal hesabı oluşturulur ve yönetilir. Markanın ya da anlaşmalı prodüksiyon ekibinin hazırladığı video içeriklerin hedef kitleye ulaşması sağlanır.

Sosyalink Digital Agency, uzman ekibinden yararlanarak siz de hedef kitlenize “Sosyal Medya İçerik Yönetimi” ile etkin biçimde ulaşabilirsiniz.